Verbouwplannen

Heeft u plannen om te gaan (ver)bouwen ?

Zet uw wensen en eisen op een rij
Wat wilt u precies bouwen of verbouwen? Maak een tekening op papier en schrijf alle maten erbij. Denk alvast na over de materialen en kleuren die u wilt gebruiken.  Stel een ‘plan van eisen’ op. Als u hierbij hulp nodig heeft kunt u altijd contact met ons opnemen, wij adviseren u graag.

Kijk ook eens op www.verbouwwijzer.nl voor handige tips over diverse soorten verbouwingen zoals aanbouwen, dakkapellen of dakramen en het isoleren van uw woning.

Budget
Welk bedrag denkt u nodig te hebben voor de verbouwing? Heeft u dat gespaard of is aanvullende financiering nodig? Houd een reserve achter de hand voor het geval de kosten hoger uitvallen, bijvoorbeeld als u later besluit om toch die duurdere tegel in de badkamer te laten leggen.

Aannemer
Als u uw plannen en budget duidelijk voor ogen heeft, kunt u contact met ons opnemen. U kunt natuurlijk ook eerder contact met ons opnemen om uw plannen of ideeen met ons te bespreken.

Enkele tips bij het zoeken naar een geschikte aannemer om uw plannen uit te voeren:

  • Vraag vrienden en familie of zij ervaring hebben met een aannemer uit de buurt.
  • Zoek een aannemer bij u in de regio, hij is bekend met bestemmingsplannen en lokale regels.
  • Kies voor kwaliteit. Hoogwaardige, duurzame materialen komen het woongenot ten goede.
  • Kijk of het klikt. U moet de komende tijd intensief samenwerken met uw aannemer. Als u op dezelfde golflengte zit, kan dat u een hoop ergernissen besparen.
  • Kies voor een aannemer waarbij u de VerBOUWgarantie kunt afsluiten. (bron: Verbouwwijzer)

G.Groot B.V. staat voor u klaar!