Wie zijn wij?

Aannemingsbedrijf G.Groot B.V. zet zich al  bijna 90 jaar in voor kwalitatieve woningbouw in de gemeente Opmeer en omstreken. U kunt bij ons terecht voor nieuwbouw, verbouw en renovatie van woonhuizen en bedrijfspanden. Maar ook voor onderhoudswerk aan uw woning bent u bij ons aan het juiste adres. Bovendien is G.Groot B.V. gespecialiseerd in het restaureren van stolpboerderijen.

Wij bieden desgewenst professionele begeleiding bij het maken van een ontwerp, waarbij rekening wordt gehouden met uw persoonlijke woonwensen. Als u nog helemaal geen idee hebt over een ontwerp kunnen wij voor u een ontwerp maken. Er hoeft namelijk niet voor elke aanpassing/ontwerp een architect te worden ingeschakeld. Vanzelfsprekend houden wij in de uitwerking van het ontwerp rekening met energienormen, zodat u straks zoveel mogelijk kunt besparen op energiekosten.

Wij kunnen voor u de bouwtekeningen en constructieberekeningen maken van het werk, en u eventueel bijstaan bij de aanvraag van de bouwvergunning bij de gemeente en het grondonderzoek, of u dit helemaal uit handen nemen.

Aannemingsbedrijf G.Groot B.V. ís Dirkjan Groot. Dirkjan is inmiddels de derde generatie binnen het familiebedrijf en eigenaar, maar vooral zeer gedreven en enthousiaste timmerman. Hij wordt bijgestaan door Saar Rijnbeek voor de administratie, de PR en het actueel houden van de website. Daarnaast is er een aantal onderaannemers waar we veel mee samenwerken, zoals een loodgieter, een electriciën, een stukadoor, een metselbedrijf en een schildersbedrijf. Met deze ervaren vakmensen zorgen wij ervoor dat het bouwproces soepel en volgens planning verloopt.